IMPI’s ADVENTURES

Over ons

Wij zijn allebei geboren in 1980 (februari en april) en willen samen naar Afrika.

Roderick is in Australie geboren toen zijn ouders daar 3 jaar woonden. Als 6 maanden oude baby is hij naar Nederland gekomen, maar het reizigersbloed loopt door zijn aders. Ik zelf was nog nooit europa uit geweest, maar wilde van kinds af aan al naar Afrika. Als klein meisje droomde ik ervan om ooit, tussen de wilde dieren, in Afrika te trouwen. Deze droom is uitgekomen al waren er tijdens de ceremonie geen dieren te zien. Op 29 augustus 2007 gaven we elkaar het jawoord in Balule NP, onderdeel van het Greater Kruger NP in Zuid Afrika.

Dit was niet de eerste keer dat we in Afrika waren. Nadat ik was afgestudeerd zijn we in 2004 in 2 maanden van Kaapstad naar Nairobi gereden. In 2005 zijn we teruggegaan om de reis af te maken en zijn we van Nairobi naar Oeganda gereden om daar de berggorilla’s op te zoeken.

In 2007 zijn we dus in Zuid Afrika getrouwd en hebben we daarna, samen met onze familie, een huwelijksreis door Namibie, Botswana en Zimbabwe gemaakt.

Onze droom is om in Afrika met wilde dieren (apen) te werken. Dit is helaas niet zo makkelijk. Gelukkig willen we ook graag in een wildpark wonen en werken. Uiteindelijk willen we onze eigen lodge beginnen, maar we denken dat we eerst een paar jaar in diverse lodges willen werken om meer ervaring op te doen en precies te bepalen wat we wel en niet willen voor onze eigen lodge.

Omdat we al jaren tegen elkaar zeggen dat we eigenlijk wel in Afrika willen wonen, hebben we in 2004 een zeer slecht onderhouden huis gekocht. Het plan was het huis op te knappen en dan over tig jaar met de winst + spaargeld te vertrekken. Het huis was echter binnen 4 jaar klaar en hebben we eind september 2008 te koop gezet. In februari was de koop rond en hebben we besloten om nu al naar Afrika te vertrekken (met hoogstwaarschijnlijk veel te weinig geld). Sinds 25 mei 2009 zijn we officieel dakloos en we hopen eind september 2009 te vertrekken naar Afrika.

Roderick heeft de koksopleiding gevolgd en 3 jaar ervaring als kok. Deze ervaring kan nog van pas komen. Tot vlak voor vertrek was hij werkzaam als milieutechnisch veldwerker. Ik was tot vertrek werkzaam als secretaresse HRM.

© Copyright - Fundisa Weddings | Iris Diekstra, e-mail: iris@fundisa-weddings.nl, telefoonnummer 06 3308 1443 (ook WhatsApp)