IMPI’s ADVENTURES

De voorbereidingen: Ons huis

Op 25 mei 2009 was de overdracht van onze woning. Vanaf die datum zijn we dakloos en logeren we bij Angelique en Mark en bij onze ouders.

Nu het huis verkocht is, kunnen we vertrekken naar Afrika….

Maar voor het zover was, is er een complete verbouwing aan vooraf gegaan:

In november 2004 hebben we een huis in zeer slechte staat gekocht. Het eerste jaar hebben we (Roderick, mijn vader en ikzelf) bijna alles tot op de draagmuren afgebroken en hebben we de benedenverdieping opnieuw opgebouwd. Na onze vakantie in Kenia en Oeganda hadden we het even gehad met dag en nacht (naast een fulltime baan) te klussen. Dat jaar daarna hebben we het wat rustiger aan gedaan. In de zomer van 2006 zijn we begonnen met de voorbereidingen voor ons huwelijk in Zuid Afrika en de huwelijksreis voor ons en onze familie. Deze voorbereidingen en de kosten zorgden ervoor dat we dat jaar ook niet zo heel veel hebben kunnen doen aan het huis.

Bij terugkomst in Nederland zijn we weer aan de slag gegaan en een jaar later was het huis af. We zijn heel trots op het resultaat.

Als we naar Afrika gaan, dan zal dat zijn van de winst van ons huis. De keus is om een goedkoper huis in Nederland te kopen of te huren, dan wel naar Afrika te gaan.

We willen van deze gelegenheid gebruik maken om mijn vader Koos van der Maden te bedanken voor al zijn hulp aan ons huis. Zonder hem had het nog wel 1 – 2 jaar geduurd voordat we zo ver waren.

Dus pap:

BEDANKT VOOR ALLES!

 En we hopen dat je ons heel vaak op komt zoeken in Afrika!

 

 

© Copyright - Fundisa Weddings | Iris Diekstra, e-mail: iris@fundisa-weddings.nl, telefoonnummer 06 3308 1443 (ook WhatsApp)