IMPI’s ADVENTURES

Goede doelen

Als we aan het rondreizen zijn, willen we goede doelen steunen. Niet alleen met geld, maar ook met goederen en onze tijd. We neem 1 vuilniszak vol kinderkleertjes en 1 vuilniszak vol leuke zachte kleine knuffels mee. Daarnaast hebben we een zeer uitgebreide verbanddoos, waarvan we de inhoud zullen delen in Afrika..

Wij denk dat we ons met name richten qua donatie van geld op projecten voor het behoud van natuur en dieren, maar we willen ook zeker andere goede doelen onderweg steunen. We willen ter plaatse bekijken of een project goed werk verricht en niet van te voren via websites bepalen of we daar ons geld aan uit willen geven.

Uiteraard zijn donaties welkom. Alle donateurs zullen een vermelding op onze site krijgen.

Daarnaast zullen we op onze site gaan bijhouden hoeveel er gedoneerd wordt en wat we waar uitgeven en waaraan en waarom. Het kan zijn dat we bijvoorbeeld ter plaatse bepalen dat we liever 10 dekens kopen en die doneren dan dat we het geld geven.

Onderweg willen we ook projecten steunen door onze hulp aan te bieden. Doordat wij de afgelopen jaren een huis volledig hebben opgeknapt (metselen, stucen, elektriciteit, leidingen, badkamer aanleggen, keuken plaatsen, verfen, ramen en deuren plaatsen enzovoorts. Wij denken dat we in bv weeshuizen best iets kunnen betekenen met onze vaardigheden.

Een project die we in ieder geval willen steunen d.m.v. geld en vrijwilligerswerk is Chimfunshi Wildlife Orphanage in Zambia: www.chimfunshi.org.za. Voor meer informatie over onze acties klik hier.

Juni 2009

Daarnaast steunen wij een zeer goed initiatief van de eigenaren van de lodge (Toro Yaka Bush Lodge) waar wij in 2007 getrouwd zijn. Zij zijn bezig met het herintroduceren van gevlekte hyena’s in Balule NP. Op de korte termijn hebben zij daar éénmalig geld voor nodig. De boma waarin de (maximaal) 3 hyena’s voor 3 maanden komen te wonen is reeds gebouwd. Maar om ze daar te krijgen is geld nodig voor transport en de dierenarts. Ook zullen ze de dierenarts tijdens de 3 maanden moeten laten komen. En ze willen minstens één hyena een radio collar om doen. Mocht iemand meer informatie over dit project willen, dan horen we dat graag.

Oktober 2009

Wij werken sinds oktober 2009 samen met de stichting World of Wildlife. Zij gaan ons helpen geld in te zamelen voor Chimfunshi. Wij gaan voor hun zoveel mogelijk van hun projecten opzoeken in Afrika en daar een verslag over schrijven en foto´s maken.

Zij hebben een geweldig leuk adoptie cadeau waarvan wij iedereen op de hoogte willen stellen. Voor meer info klik hier (onze site) of hier (hun site).

© Copyright - Fundisa Weddings | Iris Diekstra, e-mail: iris@fundisa-weddings.nl, telefoonnummer 06 3308 1443 (ook WhatsApp)